tiistai 9. syyskuuta 2014

Neil Youngilta uusi levy mahdollisesti tulossa ja Sound Tracker osa 3

Löysin hiljattain netistä uutisen, jonka mukaan Neil Young suunnittelee uutta levyä. Miehen viralliset kotisivut eivät tästä mitään ainakaan vielä tiedä, mutta Who's Gonna Stand Up löytyy kuunneltavaksi. Hyvältä kuulostaa! En löytänyt nyt levystä kertovaa uutista, mutta muistelisin, että sinfoniaorkesterikin mainittiin.

Rolling Stonen sivuilta löysin sen sijaan Ponchon haastattelun: Neil Young Guitarist Poncho Sampedro Wants One Last Crazy Horse Tour. Toivotaan, että kiertua toteutuu. Sääli tietysti jo kiertue jää viimeiseksi, mutta aika vanhoja miehiä kaikki tietysti ovat. Haastattelu selvensi myös muutamaa keikalla minua ihmetyttänyttä asiaa.

Eilen tuli myös kolman osa Sami Yaffan Sound Trackerista. Sarjan tässä osassa keskityttiin Brasilian pohjoisosien musiikkin, lähinnä ilmeisesti Recifeen. Keskittyminen yhteen kaupunkiin oli varmaankin ihan hyvä päätös, sillä yhdessä jaksossa ei varmasti olisi ollut aikaa kattaa koko Brasilian musiikkiskeneä. Tyyleistä mielenkiintoisimpana jäi ehkä mieleen Mangue Bit, joka pitänee joskus ottaa tarkemman tutustumisen kohteeksi. Aiemmin olen kuunnellut lähinnä vain Tropicáliaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti