lauantai 14. maaliskuuta 2015

The Hollies - Greatest Hits

Holliesista tulee minulle ensimmäisenä mieleen 90-luvulla markettien levyhyllyt täyttäneet pastellisävyisillä kansilla varustetut 60-luvun musiikkia sisältäneet halppiskokoelmat. Aika monelta levyltä löytyi myös jonkin Holliesien hitti, kuten vaikkapa Bus Stop. Bändin hienoin hetki on mielestäni kuitenkin upea He Ain't Heavy, He's My Brother, joka tältäkin kokoelmalta tietysti löytyy. Tässäpä biisi vielä muistin virkistykseksi.


Kokoelman suurin ongelma on sen epätasalaatuisuus. En nyt jaksanut alkaa tarkistaa miten biisit on ryhmitelty ja noudattaako kokoelma edes jotain löyhää kronologista jakoa, mutta järjestys ei toimi. Mukana on hienojakin hetkiä, kuten esimerkiksi The Air That I Breathe ja jo mainitut Bus Stop sekä He Ain't Heavy, He's My Brother, mutta tuplakokoelmalle on mahdutettu kuitenkin aivan liikaa melko yhdentekevää materiaalia. Kovereitakin on mukana useampia: Blowin' in the Wind, Sandy (4th of July, Asbury Park) ja If I Needed Someone. Kaikki ovat kohtuulisen hyviä, mutta eivät mielestäni lisää alkuperäisiin esityksiin mitään erityisempää uutta. 

Olisin mieluusti ottanut levyhyllyyni hyvän Hollies-kokoelman, mutta valitettavasti tämä levy ei sellainen ole. 3 tähteä olen silti sisällölle valmis antamaan, mutta myyn silti kokoelman pois jos joku sen vaan suostuu ostamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti